Залози за Brexit – ще напусне ли Великобритания или ще има нов референдум

Brexit отново доминира в заглавията на Великобритания и Европа, като изглежда, че страната е по-разделена от всякога. Тъй като повече от един милион души излизат вечер по улиците на Лондон, за да призоват правителството да отмени член 50, то и букмейкърите дават сериозни коефициенти които подкрепят или отлагането, или отменянето на Brexit. Анализаторите на политическите пазари в най-популярните букмейкъри обясняват, че неотдавнашната петиция за отмяна на член 50, която понастоящем е събрала над 6 милиона подписа, показва сериозното желание да остане в Европейския съюз.

Сред най -активните с предложения за залози на Brexit, както може да се очаква са британските бет365, които предлагат коеф. 2.75 за нов референдум за ЕС във Великобритания до края на 2019, което според мен е напълно реално предположение. Според тях е почти сигурно (коеф. 1.30) че Великобритания ще трябва да проведе и Евроизборите през май.

Предложените пазари за Brexit са твърде скромни и ако сте запознати с тънкостите на политиката и сделката за Брекзит, може да ви се сторят недостатъчни. В такъв случай може да хвърлите едно и око и на залозите на 1Xbet, където ща намерите и възможността Тереза мей да подаде оставка като министър председател до 12-ти Април 2019, оценена с 3.74 от мултинационалния букмейкър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *