Психология на онлайн залозите

Психолозите са забелязали, че хората по принцип са прекалено уверени в своите знания и умения относно игрите със залози. Имат тенденция да надценяват своите възможности,  да подценяват рисковете и прекомерно да вярват … Прочети всичко >Психология на онлайн залозите

Какво е лимит на залозите?

Букмейкърите се опитват да се предпазят от допускането на грешки. При определянето на хиляди коефициенти седмично, винаги може да се появи спортно събитие, за което коефициентите са били грешно определени или въведени. … Прочети всичко >Какво е лимит на залозите?

Какво е valuebet или стойностен залог

Това, което ще прочетете по-долу е всъщност най-важният момент при правенето на букмейкърски залози. Много играчи не знаят какво е valuebet, нито какъв е принципът на работа на букмейкърите, поради което в … Прочети всичко >Какво е valuebet или стойностен залог

Какво е професионален играч?

С оглед на своята безопасност (ограничаване на загубите), повечето букмейкъри налагат лимити на играчите. Някои букмейкъри налагат лимит след няколко по-големи залога, а други налагат лимит по-късно. От опита, който имаме с … Прочети всичко >Какво е професионален играч?

Какво е това Хендикъп (Handicap) ?

Хендикъп (от англ. Handicap) имаме тогава, когато към резултата на единия от отборите се прибавят или отнемат голове(точки). Резултатът, който се получава след това, се взима предвид при обработването на залога. Съществуват … Прочети всичко >Какво е това Хендикъп (Handicap) ?