Как да направим анализ на мача на който залагаме

Преди да заложим на определено спортно събитие (най-четно на футболен мач) е добре да направим подробен анализ, а не да използваме залог на “на усет” – усещам, че мачът ще завърши така и край. Най -правилно е да се направи анализ на текущата форма на отборите/състезателите като се използват следните методи.

АНАЛИЗИРАНЕ НА СТАТИСТИКАТА

Този метод е много популярен и се състои в проверяване на  таблицата за класиране на отборите, проверяване на  резултатите от мачовете в къщи на отбора домакин и на резултатите от мачовете на вън на отбора гост. Сайтът, който Ви препоръчваме за тази цел е www.betexplorer.com.

Какви изводи можем да направим, преглеждайки различните таблици? Това е въпрос на опит и проста формула не съществува.

СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОТБОРИТЕ

Много играчи търсят информация за отборите на техните официални страници в интернет. Там наистина може да се намерят много данни за състава на отборите, тяхната нагласа преди даден мач, изказвания на треньора, контузии и нови играчи.

ПРОГНОЗИ ОТ НЕВРОНОВИТЕ МРЕЖИ

В интернет има страници, които публикуват прогнози, получени в резултат на прогнозиране от невронови мрежи. Такъв сайт е например www.soccervista.com.

СЛЕДЕНЕ НА ПРОМЯНАТА НА КОЕФИЦИЕНТИТЕ

В интернет може да се проследяват промените на коефициентите за даден мач. Промените на коефициентите обикновено са в резултат на появила се важна информация, свързана с дадения отбор – контузии на играч, финансови проблеми, смяна на треньора. Такъв сайт е: www.betbrain.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *