Залози на Game of Thrones сезон 8 – кой ще царува и кой ще умре? (обновена след 2-ри епизод)

Дългоочаквания последен 8-ми сезон на TV сериала Game of Thrones (Игра на Тронове) започна –  премиерата му беше на 14-ти Април 2019, но всички фенове се вълнуват каква ще е съдбата на Джон Сноу, Бран и Санса Старк, Денерис и разбира се Таргариените (Джейми и Церсей).  Ако имате своя версия на това как ще завърши сериала и сте дълбоко убеден в нея може  дори да заложите на развитието му.

В първите два епизода не видяхме нищо кой знае какво интересно по развитието на сериала – никой от главните герои не умря, всички все още кроят интриги, събират войски и се подготвят за решителните битки. Единствения ъпдейт, за които всъщност ние знаехме отпреди доста време че светнаха Джон Сноу, че всъщност се казва Егон Таргариен и на практика е е..л леля си Дани ????. (той тоз сериал май и ще завърши както започна – започна с любов между брат и сестра па ще завърши с такава между племенник и леля му 😉

По този повод ви предлагам и най-новата информация относно залозите за финала на Игра на Тронове – такива вече не могат да се намерят в лицензираните БГ букмейкъри като efbet, а само в алтернативните оператори като 1Xbet.

Бърз поглед върху актуалните коефициенти от 24.04.2019 ни показва че Джон/Егон вече не е фаворит за трона, а вместо него виждаме като такъв Санса Старк. Денерис съответно вече пада надолу с коеф.9.9, а Бран също леко се отдалечава с коеф. 4.98. Интересното е че въпреки обречения вид на всички герои преди битката с белите бродници, залога за Краля на нощта не се е променил много.
Коефициентите на 1xbet са актуални към 24.04 – 15.00 Българско време

Интересно е че вече от 1xbet предлагат и залози за това кой ще загине в следващия епизод (3ти) на Game of Thrones – като Сивия червей май е пътник горкия с коеф. 1.2, а към него е вероятно да се присъедният Джора Мормон, Тормунд, Берик и Подрик Пейн 🙁

Например най-популярния Български онлайн букмейкър Efbet е решил да предложи коефициенти за това кой ще управлява Седемте Кралства в края на последния епизод от Game of Thrones  и кой/как ще умре.

Коефициентите на Efbet са актуални към 27.03 – 18.00 Българско време

За мен лично като фен на Джон Сноу, коеф. от 6.00 ми се струва доста добър и бих сложил някой лев на него, макар че най-логично ми звучи белите бродници да ги превземат всичките и Кралят на нощта да спечели.

Колкото до милата Церсей – кефи ме тая мацка ама като гледам коефициентите май няма шанс да оцелее и аз лично бих заложил Аря Старк да се разправи и с нея (коеф. 2.65).

Като цяло офертата на БГ букмейкърите за залози на сериала е доста постна та се разрових да погледна на какво може да се заложи на най-популярния нелицензиран оператор 1Xbet. Както и можеше да се очаква там ме очакваха не 2-3,  а безброй пазари за залози на изхода от Game of Thrones.

Като се започне от кой ще бъде управител на Седемте кралства ? (аллоо 1Xbet преводача май нещо го няма) в който пазар моя Джон Сноу е само с коеф. 3.44 та се стигне до броя на зрителите в САЩ че чак до залога че песента ‘The Rains of Castamere’ ще се играе на сватбата (чия сватба???) в 8 сезон.

За съжаление и в 1Xbet Церсей милата май не и дават много шансове (12.5 да оцелее), та са добавили и залог за мястото на смъртта и  в който с най големи шансове е разбира се Kings Landing(само 1.25).

Освен залозите на Game of Thrones в 1xbet може да намерите още множество специални залози на телевизионни сериали, риалити формати, Евровизия и много много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *