Залози за финала на Евровизия 2019 – къде и на кого да заложим

Конкурса Евровизия 2019 ще прикове вниманието на феновете на популярната музика само след няколко дни. Той ще се проведе от 14-ти до 18-ти Май в Тел Авив, като всички от нас може да гласуват за своите фаворити като изтеглят официалното приложение от eurovision.tv/vote. Ако сте толкова уверени че Вашия любимец ще спечели може да заложите на неговата победа в някой от лицензираните букмейкъри за България.

Update от 22.05. – Финалните резултати на Евровизия 2019 дадоха победата на фаворита от Холандия Дънкан Лорънс с 498, но нашата прогноза за победа на подценявания от букмейкърите представител на Италия Алесандро Махмуд бе на път да се сбъдне – той остана втори с 472 точки – далеч пред третия – Русия с  370 точки.

По настоящем aнкетите и YouTube накланят везните в посока към песента на Холандия, а букмейкърите реагираха, като ги оцениха с коефициенти от 2 до 3, което е твърде прибързано за мен. Русия и Швеция са сред следващите, но за мен и двете имат доста стандартни песни на Евровизия, които ще се запишат добре, но не се открояват като победител.

За мен скрития фаворит е Италия с песента Soldi на младия Алесандро Махмуд (оценена с коеф. 15 от Winbet). Махмуд спечели историческия фестивал „Сан Ремо“, с което вбеси вицепремиера на Италия Матео Салвини. След като той пребори добре утвърдените италиански групи Ultimo и Il Volo, Салвини гневно написа в социалните медии: „В страната ни има прекалено много мигранти. Наистина ли това е най-красивата италианска песен? Аз бих избрал Ultimo.”

Алесандро живее в предградията на Милано, но детството му е изключително трудно. Още докато е съвсем малък, баща му изоставя него и майка му. После се връща отново, но за кратко, и пак заминава за Египет. Не се обажда с месеци. А Soldi, което в превод от италиански означава „Пари“, разказва именно тази сложна връзка с баща му.

Ако не смятате че коефициентите на Българските оператори са сериозни може да сверите часовника с долното сравнение на ставките за фаворитите за победа в тазгодишното издание на Евровизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *