Залози за името на бебето Съсекс (обновена) – как ще се казва детето на принц Хари и Меган?

Бебето Съсекс (името с което детето на принц Хари и Меган Маркъл стана популярно в социалните мрежи) се появи на бял свят в понеделник, а преди броени минути щастливите родители представиха новородения си син пред журналисти в залата „Свети Джордж“ на замъка Уиндзор. Засега бебето остава без име, а неговата майка дори не разкри къде е родила.


снимка: bbc.com

Букмейкърите също реагираха на появата на най-малкия член на кралската фамилия и съответно считаните за фаворити женски имена като Даяна и Виктория отстъпиха място на нови фаворити – бебето да започва с буквата А, Александър (оценен с коеф. 4.5).  Спенсър и Джеймс (5.00). Честно казано не знам какво да ви посъветвам освен да изберете името което най-много ви харесва :-). Но определено трябва да побързате защото остават броени часове до края на залозите за името на бебето Съсекс.

Актуално: Арчи Харисън  Маунтбатън-Уиндзор – това е ще името на бебето Съсекс, така че в този случай букмейкъра успя да надуши само първата буква 🙂

Коефициентите са актуални към 08.05.2019 15.30ч Българско време

Датата за раждането  на новия член на кралското семейство на Великобритания наближава – термина на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е в края на април или началото на май и само броени часове остават до края на залозите за името на наследника им .

Определянето на коефициентите  е затруднена и от  решението на младото семейство да запази пола на бебето в тайна, като нищо ново като информация не се получи и от последното прес съобщение от Kensington Palace.

Актуална информация от 24.04.2019г

Бебето още не се е появило, а няма и нова официална информация около пола и името му. Залозите за бебето на Хари и Меган в бет365 вече не са налични, затова ви предлагаме информация за обновените коефициенти за името му от алтернативния оператор 1Xbet, за които остават още 4 дена за да направите залог.

Коефициентите са актуални към 24.04.2019 15.30ч Българско време

Както виждате Даяна все още е тотален фаворит, а Виктория, Алис и новото Изабела май ни навеждат на мисълта че пола на бебето може би ще е женски. (или просто така им се иска). Както и да е от 1xbet предлагат и такъв залог като момичето е оценено с 1.67, а момчето с 1.99.

Ето и предложените залози за името на детето на принц Хари и Меган Маркъл от бет365

Коефициентите на бет365 са актуални към 11.04.2019 15.00ч Българско време

Интересното е че нормалния фаворит – Елизабет е само с 17.00, като много от залозите бяха че те ще се спрат на това име заради факта, че бебето ще се роди близо до рождения ден на кралица Елизабет на 21 април.  Пък и все пак на баба си по БГ традиция.

Името на майката на принц Хари,  Даяна е безспорен фаворит, ако бебето е момиче (коеф. 7.00). Според журналистите  Меган винаги е била голям фен на принцеса Даяна,  още преди да се присъедини към кралското семейство.

Алис е друга от сериозните вероятности, може би по името на майката на дядото на принц Хари – принц Филип. Последния път, когато името Алис е принадлежало на член от кралското семейство, е било на едно от децата на

Името Виктория пък се  свързва  с новия дом на принц Хари и херцогинята на Съсекс, резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър, който кралица Виктория е избрала за дом последните си години заедно със съпруга си принц Албърт (коеф.13)

 

2 Replies to “Залози за името на бебето Съсекс (обновена) – как ще се казва детето на принц Хари и Меган?”

  1. Ми Съсекс да си го оставят виж как добре звучи – Съъс Сексссссссссс 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *