Winbet ви предлага ЕлиминацииБезРиск на СП2018

Световното първенство по футбол в Русия навлиза във фазата на елиминациите, но с това атрактивните промоции от лицензирания букмейкър Winbet не свършват- на ред е офертата #ЕлиминацииБезРиск. 

С началото на елиминационната фаза на Световното първенство, Winbet  ще връща Пари обратно при губещ залог, ако двубой от осминафиналите или четвъртфиналите завърши 0-0 в редовното време, има показан червен картон в редовното време или залогът Ви се окаже губещ вследствие на Късен гол/Късни голове.

Сумата е до 200 лв. равна на стойността на първия Ви квалифициращ залог за срещата, като периода на промоцията е от 28.06.2018 до 07.07.2018.

Как да участвам ?

Необходимо да направите единичен залог на квалифициращ се пазар (Под/Над 2,5 гола, Двата отбора да отбележат? – Гол/Гол или Без/Гол, Краен резултат & двата отбора да отбележат гол, Двоен шанс, Първо полувреме/Краен резултат, Точен резултат, Първи голмайстор; Последен голмайстор; Голмайстор по всяко време) преди началото на двубоя, който сте избрали.

В случай, че двубоя завърши 0-0, има изгонен играч (Червен картон в редовното време), или залога Ви се се окаже губещ вследствие на Късен гол/Късни голове, Winbet ще възстанови стойността на първия Ви квалифициращ залог за същия мач.

За Късен гол/Късни голове се считат гол/голове отбелязани в добавеното към редвоното време на второто полувреме т.е голът/головете трябва да бъдат отбелязани между 90:00 минута игра до края на срещата (продължения (2х15 минути) и дузпи не се считат за късен гол). Точното време на отбелязването на попадението/попаденията ще бъде определено и потвърдено от официален източник.

Повече информация за всички условия и пазари можете да намерите описана в  страницата на winbet.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *