Palmsbet с безплатен залог до 20 лева за Ливърпул – Байерн в ШЛ

Както винаги от готиния нов букмейкър Palmsbet изненадаха с нов Бонус „Мега Дерби“ за мача в Шампионската лига Ливърпул – Байерн Мюнхен. За всички клиенти получили промоционалния имейл, уеб съобщение или показващо се съобщение в страницата си те предложиха безплатен залог до 20 лева за този мач.

Единственото условие, което се изисква за да получите безплатния залог е да направите единичен залог преди началото на срещата. След края на мача ще може да вземете обратно 50 % от стойността на Вашия най-голям залог преди мача, като максималната стойност на безплатния Залог е 20 Лева.

Естествено има още няколко Правила и Условия от Palmsbet:

(1) Само клиенти, получили промоционалния имейл, уеб съобщение или показващо се съобщение, имат право на тази оферта.
(2) Квалифициращият мач за тази оферта е срещата между Ливърпул – Байерн Мюнхен, която ще се състои на 2019/02/19 от 22:00 часа.
(3) Всички условия на офертата важат само за този мач.
(4) За да се класирате за Безплатен Залог, трябва да имате направен единичен залог преди началото на срещата (само залози определени като Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция).
(5) Минималният коефициент не трябва да бъде по-малък от 1.50.
(6) Безплатният Залог ще бъде 50 % от стойността на Вашия най-голям единичен залог, направен преди началото на срещата.
(7) Максималната сума на Безплатен Залог е 20 BGN.
(8) Минималната сума на Безплатен Залог е 0.5 BGN.
(9) Безплатният Залог ще бъде добавен до 12 часа след приключване на срещата.
(10) Залози преди мач, които са били Затворени, няма да се класират за офертата, независимо дали са Затворени преди мача или На Живо.
(11) Залози направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.
(12) Печалбaтa от залози, направени със средствата от Безплатни Залози , ще бъдe добавенa към Вашия изтегляем баланс, но сумата на самия Безплатен Залог не е включена в тaзи печалбa.
(13) Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *