Подкрепи Кубрат Пулев с-у Джошуа със залог без риск в Winbet

Дългоочаквания двубой в който в който Кубрат Пулев – Кобрата ще опита да свали Антъни Джошуа от върха в тежката категория и да си осигури прозвището световен шампион е тази вечер а напрежението расте ли расте. В YouTube вече се появиха кадри от вчерашния им контакт един на един на традиционния за подобни събития кантар, в който бе измерено официалното им тегло, който не мина без закани и дори намек за физически сблъсък провокиран от нашия боксьор.

Докато чакаме истинския двубой късно тази вечер (12.12.2020) обаче може да подкрепим Кубрат Пулев със залога за победата му при това без никакъв риск в популярния букмейкър Winbet. Те ви предлагат щедрата оферта от цели 50 лева бонус залог с който да подсигурят всеки губещ залог за победа на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.

Как да се възползвате от промоцията на Winbet и да подкрепите Кобрата без риск

  1. Направете залог преди началото на срещата Антъни Джошуа – Кубрат Пулев на пазарите „Победител“ или „Краен резултат“, като изберете селекция 2 (Кубрат Пулев) в сайта winbet.bg.
  2. За промоцията се зачитат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се считат към промоцията.
  3. Залози, направени с бонус средства, няма да се зачитат в полза на промоцията
  4. Само губещите  залози за победа на Кубрат Пулев ще се класират за промоцията.
  5. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи стойността на залога си до 50 лева под формата на бонус залог в Winbet.  Как се използва бонус залога може да прочетете на сайта на букмейкъра.
  6. Според сайтовете за залози на живо, като zalozi.live от Winbet предлагат и интересна промоция за последните 50 клиента със залог на живо в Winbet, която може да намерите на сайта им.

Ето и кадрите от официалното претегляне на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, което в един момент прерастна в такъв конфликт, че се наложи двамата боксьори да бъдат разделени от охраната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *