Какво е професионален играч?

С оглед на своята безопасност (ограничаване на загубите), повечето букмейкъри налагат лимити на играчите. Някои букмейкъри налагат лимит след няколко по-големи залога, а други налагат лимит по-късно.

От опита, който имаме с букмейкърите можем да споделим следния случай. Един от членовете на екипа имаше сметка в SPORTINGBET от далечната 2004 г.  Един ден, след няколко опита да направи залог за една футболна среща, получава следния e-mail:

“Лимитите на залозите са определяни индивидуално в зависимост от вида залог и статуса на играча в SPORTINGBET. Във вашия случай лимитът на залога е съответен, тъй като Вие имате статус на “професионален играч”.
След получаването на това съобщение, нашият колега задава следния въпрос на SPORTINGBET – “Кой според Вас е професионален играч ?”

Отговорът беше следния : “ Професионален играч” е този играч, който си служи с определени методи, които му помагат да постигне изключително благоприятни резултати от играта. Статусът на “професионален играч” се определя от нашите трейдъри, ние като отдел за обслужване на клиентите, не можем да повлияем на техните решения.

Играчът “любител” е този играч, който играе за удоволствие и не прилага методи, които му помагат да постигне изключително благоприятни резултати от играта, като използва единствено своите знания и интуиция.”

Всъщност изводът е, че букмейкърите печелят главно от играчите “любители”, като поне 95% от играчите са наистина точно такива. Разбира се, букмейкърите предпочитат при тях да играят единствено играчи “любители”, като в това няма нищо чудно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *