Какво е лимит на залозите?

Букмейкърите се опитват да се предпазят от допускането на грешки. При определянето на хиляди коефициенти седмично, винаги може да се появи спортно събитие, за което коефициентите са били грешно определени или въведени. За да се предпазят от сериозни загуби, в тези случаи букмейкърите определят лимит на залозите за определено спортно събитие.

Също така риск се появява и когато се натрупат голям брой приети залози за определена опция. В такъв случай букмейкърът може да намали коефициента или да въведе лимит на залога, като така ще балансира изплащаните суми.

Лимитът може да се появи в момента, когато пробвате да направите залог. Тогава играчът бива уведомен с текстово съобщение. Обикновено лимитът не е постоянна величина и зависи от конкретното спортно събитие и от обема на приетите залози.

Защо букмейкърът ни е наложил лимит на залога?

  1. Играли сме с големи суми за кратък период от време, заради което букмейкърът ни е определил като “професионален играч
  2. Заложили сме на опция, за която коефициентът е бил “погрешно определен”
  3. Направили сме голям залог на непопулярно спортно събитие

Какви лимити налагат букмейкърите?

Лимитът може да е в размер на 0.50 евро, при залозите с опция “погрешно изчислен коефициент”, а може да е и 100 евро в bwin или няколкостотин евро в pinnacle например.

Може да се каже, че колкото е по-висок SBR рейтингът на даден букмейкър, колкото повече клиенти той има, колкото е по-богата неговата оферта, колкото е по-дълго той на пазара, толкова по-голам е и лимитът на залога, който можете да направите при него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *