Залози на Game of Thrones сезон 8 – кой ще царува и кой ще умре?

Дългоочаквания последен 8-ми сезон на TV сериала Game of Thrones (Игра на Тронове) започва след по малко от 20 дни –  премиерата му е на 14-ти Април 2019 и всички фенове се вълнуват каква ще е съдбата на Джон Сноу, Бран и Санса Старк, Денерис и разбира се Таргариените (Джейми и Церсей). Ако имате своя версия на това как ще завърши сериала и сте дълбоко убеден в нея може  дори да заложите на развитието му.

Например най-популярния Български онлайн букмейкър Efbet е решил да предложи коефициенти за това кой ще управлява Седемте Кралства в края на последния епизод от Game of Thrones  и кой/как ще умре.


За мен лично като фен на Джон Сноу, коеф. от 6.00 ми се струва доста добър и бих сложил някой лев на него, макар че най-логично ми звучи белите бродници да ги превземат всичките и Кралят на нощта да спечели.

Колкото до милата Церсей – кефи ме тая мацка ама като гледам коефициентите май няма шанс да оцелее и аз лично бих заложил Аря Старк да се разправи и с нея (коеф. 2.65).

Като цяло офертата на БГ букмейкърите за залози на сериала е доста постна та се разрових да погледна на какво може да се заложи на най-популярния нелицензиран оператор 1Xbet. Както и можеше да се очаква там ме очакваха не 2-3,  а безброй пазари за залози на изхода от Game of Thrones.

Като се започне от кой ще бъде управител на Седемте кралства ? (аллоо 1Xbet преводача май нещо го няма) в който пазар моя Джон Сноу е само с коеф. 3.44 та се стигне до броя на зрителите в САЩ че чак до залога че песента ‘The Rains of Castamere’ ще се играе на сватбата (чия сватба???) в 8 сезон.

За съжаление и в 1Xbet Церсей милата май не и дават много шансове (12.5 да оцелее), та са добавили и залог за мястото на смъртта и  в който с най големи шансове е разбира се Kings Landing(само 1.25).

Освен залозите на Game of Thrones в 1xbet може да намерите още множество специални залози на телевизионни сериали, риалити формати, Евровизия и много много други.

Залози на Game of Thrones сезон 8 – кой ще царува и кой ще умре?
4.5 (90%) 2 votes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *