Залози за името на кралското бебе – как ще се казва детето на принц Хари и Меган?

Датата за раждането  на новия член на кралското семейство на Великобритания наближава – термина на херцогинята на Съсекс  Меган Маркъл е  в края на април или началото на май и само броени часове остават до края на залозите за името на наследника им .

Определянето на коефициентите  е затруднена и от  решението на младото семейство да запази пола на бебето в тайна, като нищо ново като информация не се получи и от последното прес съобщение от Kensington Palace.

Ето и предложените залози за името на детето на принц Хари и Меган Маркъл от бет365

Интересното е че нормалния фаворит – Елизабет е само с 17.00, като много от залозите бяха че те ще се спрат на това име заради факта, че бебето ще се роди близо до рождения ден на кралица Елизабет на 21 април.  Пък и все пак на баба си по БГ традиция.

Името на майката на принц Хари,  Даяна е безспорен фаворит, ако бебето е момиче (коеф. 7.00). Според журналистите  Меган винаги е била голям фен на принцеса Даяна,  още преди да се присъедини към кралското семейство.

Алис е друга от сериозните вероятности, може би по името на майката на дядото на принц Хари – принц Филип. Последния път, когато името Алис е принадлежало на член от кралското семейство, е било на едно от децата на

Името Виктория пък се  свързва  с новия дом на принц Хари и херцогинята на Съсекс, резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър, който кралица Виктория е избрала за дом последните си години заедно със съпруга си принц Албърт (коеф.13)

 

Залози за името на кралското бебе – как ще се казва детето на принц Хари и Меган?
4 (80%) 1 vote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *